Paaiškėjo, kad taip Vilniaus savivaldybė primins miesto gyventojams, kad jeigu dar to nepadarė, nepamirštų nueiti į artimiausią vakcinacijos centrą to padaryti.

Vilniaus mero atstovas spaudai Karolis Vaitkevičius pasidalijo šia žinia savo feisbuko paskyroje.
„Ar jau pasiskiepijai? (Kiekvieną rytą ir vakarą dabar žmones terorizuosime šia žinia)“, – parašė jis.

„Delfi“ jis komentavo, kad tai yra dar viena priemonė, kuria siekiama atkreipti dėmesį, jog žmonėms reikia skiepytis.

„Rytais ir vakarais piko valandomis skraidys lėktuvas su tuo skelbimu ir klausimu „Ar jau pasiskiepijai?“, – teigė jis.

Pasak jo, savivaldybė nori išbandyti visas įmanomas priemones, kurios skatintų vakcinuotis. Taip pat nurodė, kad kol kas lėktuvėlis skraidys šią savaitę, o paskui žiūrės, koks yra poreikis.

Paklaustas, kiek ši akcija kainavo, K. Vaitkevičius sakė, kad šiuo metu yra išleidę 6000 eurų ir į kainą įsiskaičiuoja plakato pagaminimas, kurį galės kažkur vėl naudoti, ir taip pat už šią savaitę gavo 20 val. skrydžių.

„Delfi“ primena, kad raėjusią parą Lietuvoje nustatyta 380 naujų koronaviruso atvejų, nuo šios ligos mirė vienas žmogus, ketvirtadienį pranešė Statistikos departamentas.

14 dienų naujų atvejų skaičius 100 tūkst. gyventojų pakilo iki 91,4, o teigiamų diagnostinių testų dalis per parą ūgtelėjo iki 2,5 procento.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (954)