Jis juokavo, kad „kai patekimas į Maksvos namus atviras (visi, kas norite apsilankyti, galite lengvai tą padaryti, durys praviros, specialiai šiandien nuėjau pasivaikščioti, pirmame aukšte gyvena benamiai), ilgai neturėjo užtrukti, kol atplauks rusų laivas ir gaus krypties nurodymus.

Taip pat padėkojo už komentarus.

„Ačiū už komentarus ir pasiūlymus pasižiūrėti, ar gyvatė nevirto laivu. Iš trečio karto radau. Jei skambins iš policijos ir kvies į apklausą, gal galite komentaruose pasiūlyti kokį įtikinamą alibi, kad baudžiako neprikabintų ir tyrimas būtų padėtas į archyvą iki kol senatis sueis? Reikia alibio, kodėl čia kilau ir skridau su dronu“, – ironiškai komentavo fotografas.

Ant stogo užrašyta frazė, kuri jau spėjo tapti interneto folkloru po didvyriško įvykio, kai Ukrainos pasieniečiai šią savaitę Gyvatės saloje „pasiuntė“ Rusijos karo laivą paviešintame pokalbyje. Nėra aišku, kas ją užrašė.

Nors ir manyta, kad visi pasieniečiai žuvo, tačiau dabar Ukraina pripažįsta, kad jie gali būti gyvi. Sienos apsaugos tarnyba feisbuke paskelbė, kad pasieniečiai gali būti gyvi – tiesa, remiamasi Rusijos žiniasklaida.

Pasieniečių veiksmai pasaulio dėmesio sulaukė, kai Ukrainos naujienų portalas „Ukrainska Prava“ paskelbė jų pokalbio radijo ryšiu su Rusijos kreiserio „Moskva“ kapitonu. Į pastarojo reikalavimą pasiduoti ukrainiečiai atsakė taip: „Rusijos karo laive, eik n****!“.

„Delfi“ primena, kad jau ketvirtą dieną tęsiasi Rusijos pradėtas karas prieš Ukrainą.

Sausio mėnesį Vilniaus meras Remigijus Šimašius pranešė, kad sostinės centre esantis vadinamųjų „Maskvos namų“ pastatas bus nugriautas.

Maskvos namai bus demontuoti. (...) Jei kas nors klaus, kodėl griaunamas beveik baigtas pastatas, ar jo neįmanoma pritaikyti kitoms reikmėms – jis pastatytas aukštesnis, nei leistina, architektūriškai svetimkūnis, funkciškai neišbaigtas bei neracionalus“, – feisbuke rašė sostinės vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją