„Išaušo diena, kuomet visų mūsų darbotvarkėse ir (arba) pamokų tvarkaraščiuose maloniai privalo atsirasti laiko krepšiniui.

Mums šiame etape svarbiausios FIBA pasaulio krepšinio čempionato ketvirtfinalio rungtynės LIETUVA - SERBIJA, šiandien, 11:45 val.

Raginu savivaldybės ugdymo įstaigų vadovus ir mokytojus šios savaitės pamokų tvarkaraščius sustyguoti taip, kad jaunimui būtų sudarytos galimybės sporto, aktų salėse ar kitose įstaigose esančiose erdviose patalpose patogiai ir vieningai žiūrėti krepšinį.

Neatsilikti kviečiu ir kitų savivaldybės žinioje esančių viešųjų ir biudžetinių įstaigų vadovus. Šiandien pietų pertrauka turėtų prasidėti anksčiau ir trukti gerokai ilgiau. Na, o vietoje tylaus “skanaus”, turėtų girdėtis garsus LIETUVA, LIETUVA, LIETUVA“, – socialiniame tinkle rašo merė.

Primename, kad šiandien laukia Lietuvos ir Serbijos kova.

Primename, kad Kazlų Rūdos mero M. Varaškos sprendimu, šios savaitės pirmadienį savivaldybės darbuotojams buvo suteikta papildoma nedarbo diena arba galimybė dirbti iš namų.

Kaip nurodoma mero pasirašytame potvarkyje, laisvadienis suteiktas atsižvelgus „į savaitgalį visuomenę išsunkusius nacionalinius iššūkius (bulviakasis, Lietuvos krepšinio pergalė prieš Ameriką“.

Sekmadienį Lietuvos rinktinė pasaulio krepšinio čempionate nugalėjo Jungtinių Valstijų komandą rezultatu 104:110.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)