Viename iš skelbimų portalų nuolat kartojama informacija apie galimybę būti palaidotam naudotame karste, nelieka be atsako. Ypač pastaba, kad užsisakyti reikėtų „prieš tris savaites iki poreikio, nes nėra lengva iš karto iškasti reikiamo medžiagiškumo karstą“.

Skelbime nurodytu telefonu atsiliepusio Jurbarko r. gyventojo DELFI tiesiai klausė, ar seniai taip juokauja? Ar tokio turinio skelbimas padeda pritraukti daugiau klientų?

„Be abejo padeda, juokauju seniai“, - nesutriko DELFI pašnekovas, tačiau prisistatyti nepanoro. Taip pat nekomentavo, kaip sugalvojo tokiu būdu atkreipti karstų pageidaujančių klientų dėmesį – skubiai baigė pokalbį.

Skelbimo portalo lankytojai, komentuodami siūlymą įsigyti dėvėtų karstų, žarstėsi sąmoju. Atsakydamas į Kapų Plėšikės klausimą, ar galima dėvėtą karstą pirkti su kaukolėmis, skelbimo autorius garantavo: „Be abejonės, galima. Kokios tautybės pageidautumei?“

Paskutinis iš rašiusiųjų pageidavo užsisakyti kilmingo žmogaus karstuką - bent jau užsilenkęs svajotų pajusti, kas yra prabanga.

Kaip rašė DELFI, laidojimo reikmenų parduotuvėse parduodamus vyriškus kostiumus taupūs žmonės perka netgi vestuvėms. Sklando kalbos, kad po kelis kartus panaudojamos kremuoti vežamų žmonių įkapės. Apie dėvėtus karstus kol kas tik juokaujama.