Apie tai kandidatas į prezidentus pranešė „Lietuvos ryto“ laidoje „Lietuva tiesiogiai“.

V. Rachlevičius yra garsus žurnalistas, redaktorius, politikos ir visuomenės aktualijų apžvalgininkas, dirbo ne viename leidinyje.

Kandidatas į prezidentus I. Vėgėlė „Lietuvos ryto“ laidoje teigė, jog kol kas nenori įvardinti kitų komandos narių, tai padarys atėjus laikui.

Delfi primena, kad prezidento rinkimai vyks gegužės 12 dieną.

Šiuo metu apie keliamas ar remiamas kandidatūras prezidento rinkimuose yra paskelbusios 4 politinės partijos. Tėvynės sąjungai–Lietuvos krikščionims demokratams rinkimuose atstovaus premjerė Ingrida Šimonytė, Lietuvos valstiečių žaliųjų sąjungos kandidatas bus Seimo narys, buvęs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga, Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ iškėlė buvusio NATO generalinio sekretoriaus pavaduotojo Giedrimo Jeglinsko, o Laisvės partija – buvusio Konstitucinio Teismo pirmininko Dainiaus Žalimo kandidatūrą.

Taip pat yra žinomi 4 save išsikėlę kandidatai: antrosios kadencijos siekiantis Gitanas Nausėda, jau minėtas I. Vėgėlė, gydytojas Eduardas Vaitkus, buvęs kariuomenės vadas Valdas Tutkus, anksčiau į LRT generalinius direktorius kandidatavęs Zenonas Andrulėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)