Mano, kad svarstyti apie atsitraukimą neteks

Nors jis pats jau oficialiai paskelbė, kad dalyvaus prezidento rinkimuose, savo komandos, kuri su juos dirbs per rinkimų kampaniją, o sėkmės atvejų dalis jos persikeltų ir į S. Daukanto aikštę, dar neįvardijo.

„Komandą pristatysiu greitu laiku, ji dabar nėra pilnai suformuota, pagrindiniai žmonės komandoje yra, bet kol kas gal komandos neatskleisiu. Ją atskleisiu labai netrukus, mes iki rinkimų pabaigos dar turime šešis mėnesius. 

Ar ji solidi, ar nesolidi, paaiškės, kai pristatysiu komandą, ir manau, kad mes politikoje jau prisižiūrėję tiek solidžių dėdžių ir tetų, kad Lietuva dabar tokioje situacijoje, kad tas solidumas politikų buvusių ar esamų, mano supratimu, yra toks, kad jį reikėtų restartuoti, perkrauti Lietuvą, pakeisti iš esmės kai kuriuos politinius ir valstybės valdymo procesus“, – kalbėjo I. Vėgėlė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)