„Lietuvos Šeimų sąjūdžio“ mitinguose pasisakanti N. Vasiliauskaitė laidoje atkreipė dėmesį, kad nėra „Šeimų sąjūdžio“ dalis ir kai kuriems jų sprendimams net nepritaria.

„Aš nesu „Šeimų sąjūdis“. Ir daug kam nepritariu, ką teikia „Šeimų sąjūdis“. Nereikia tapatinti, nes stebiu gana keistą, na, gal politiškai ir nekeistą, pastangą, kai tik atsiranda kas naujo, pabandyti prišlieti viešojoje erdvėje prie to, kas jau buvo, prie kažko nemalonaus“, – laidoje sakė filosofė N. Vasiliauskaitė.

Visuomenės veikėja N. Vasiliauskaitė praėjusią savaitę pranešė, jog planuoja kurti politinę partiją.

„Čia yra individualių sprendimų reikalas. Jeigu kai kurie iš žmonių, kuriuos patraukė „Šeimų sąjūdis“, arba kai kurie, kurie užsiima organizaciniu darbu norės prisidėti, tai puiku. Bet aš nepriklausau jiems. Mes niekaip neturime kažkokių kitų, išskyrus atsitiktinius sutapimų taškų“, – dar kartą kartojo filosofė.

Ji aiškino, jog planuojama politinė jėga bus „apie tikrą liberalizmą ir libertalizmą“.

Bet apie pavardes N. Vasiliauskaitė kol kas nekalba.

„Žmonių reikia, bet kalbame ne apie tuos, kurie žinomi politikoje. Veikiau, kurie norės prisijungti ir yra šiaip žinomi, ne kaip politiniai veikėjai. Kita vertus, jie taps žinomais, tiesiog kol kas nieko daugiau nenoriu sakyti“, – naujienų portalo alfa.lt laidoje „Alfa taškas“ sakė N. Vasiliauskaitė.

Paklausta, ar ji dar svarsto dėl partijos kūrimo, ar tai tik laiko klausimas, filosofė atsakė paprastai – „laiko klausimas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (386)