„Aš girdžiu apie ją pirmą kartą. Jeigu kažkas ir įvyko, tai ji turėjo ramiai pasišalinti, susirasti kažką iš Federacijos, ir ramiai pasikalbėti, o ne daryti šitą dalyką. Jai matyt pačiai reikėjo labai pasirodyti prieš kameras. Aš manau, kad čia yra kažkieno užsakymas, nes per daug gerai praėjo šitas čempionatas“, – piktinosi L. Vanagienė.

Ji pati teigė iš sportininkų, atvykusių iš 35 Europos šalių, sulaukusi daugybės padėkos žodžių.

„Jie mane labai gerai pažįsta, mane einant tiesiog stabdė, už rankos ėmė, ir sakė: „kokią jūs padarėte mums šventę, visapusiškai, pradedant arena, treniruotėmis, baigiant pietumis, kur buvo nuostabus maistas – šiltas, kokybiškas“. Viešbučiuose, kur atvykdavo ir pavėlavusios komandos, jų laukdavo iki nakties su šiltu maistu.

Va čia yra svarbiausi dalykai. O, jeigu mergina būtų protinga, ji pati matė, kokia čia šventė buvo, tai ji ramiai prieitų, galų gale, mane susirastų, ar dar ką nors, gi žino, kaip yra sudėtinga gerai pravesti šį čempionatą“, – kalbėjo L. Vanagienė.

Žymi čiuožimo trenerė nebuvo linkusi už gryną pinigą priimti visko, ką skaitė darbuotojos rašinyje feisbuke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)