Kaip praneša ru.DELFI.lt, su šventėmis Rusija nepasveikino taip pat ir Australijos, Afganistano, Bolivijos, Graikijos, Gruzijos, Egipto, Irako, Irano, Indonezijos, Indijos, Kinijos, Latvijos, Pakistano, Lenkijos, Čekijos, Saudo Arabijos, Slovakijos, Azerbaidžano, Armėnijos, Baltarusijos, Brazilijos, nepripažintos Abchazijos ir Austrijos vadovų, rašo „Vesti“. V. Putinas pasveikino su šventėmis JAV prezidentą Baracką Obamą, Prancūzijos prezidentą Francois Hollande’ą, Vokietijos kanclerę Angelą Merkel ir keleto kitų valstybių prezidentus.

V. Putinas pasveikino ir kelis buvusius šalių lyderius, tačiau į šį sąrašą nepateko Billas Clintonas, Jaques Chiraqas, Viktoras Janukovyčius, Viktoras Juščenka, Leonidas Kučma, Tony Blairas, Hu Dzintao, Lula de Silva ir Hosnis Mubarakas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5539)