Anot asociacijos, trečiadienio vakarą savanorės pamatė vaizdo įrašą, kuriame matyti senyvo amžiaus moteris nuosavo namo kieme pagaliu mušanti šunį.

„Tuoj pat pranešėme policijai, kurių pagalba kartu ir nuvykome į Luokės miestelį, kur nuolat pagaliais vaišinamas didelis juodas šuo savo šeimininkės. Smūgiai į pilvo sritį, nugarą ir galvą. Klausėme už ką? Nes neklauso, nusitraukia, lekia pas kaimynus.

Už tai reikia šunį vanoti taip, kad vieną rytą nebebus kam vanoti atitrankius visus organus ir galvą!“ – feisbuke rašė „Telšių Uodegėlės“ atstovai.

Anot jų, šuns savininkė nesipriešino, leido šunį pasiimti savanoriams, bet kalbėjo, jog žada pasiimti kitą šunį.

„Tai yra žiaurus elgesys su gyvūnu, kuris galėjo pasibaigti tragedija. Šuo neatlaikęs įtampos vieną dieną galėjo ir pačią suėst, o šiandien jis patyręs ne tik stiprius fizinius skausmus, bet ir psichologinį.

Šuo gūžiasi ir urzgia, bijo mūsų ir ginasi. Pamačius bet kokį daiktą rankose – slepiasi, nes normali žmogaus komunikacija su juo buvo tik su pagaliu“, – rašė jie.

Asociacija tikino, jog minėtas gyvūnas jau yra saugus jų globoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)