Gulbinų kvartalas yra kone uždariausias Lietuvoje, čia apsauga budi visą parą. Jį galima rasti Verkių regioniniame parke, šalia Gulbino ežero kranto.

Viso valstybinės žemės sklypo, kuris išnuomotas UAB „Gulbinų turizmas“, plotas yra beveik 15 ha. Daugiau nei 3 ha yra miškas.

Tačiau už šią prabangą, ekspertų teigimu, milijonieriai valstybei sumoka iš tiesų nedaug. Jų vertinimu, už tokią kainą sklypą prie ežero norėtų išsinuomoti daugelis.

Maža to, Delfi išsiaiškino, kad šių metų rudenį pasikeitė vienos rezidencijos savininkas. Pardavimo vertė – labiau nei įspūdinga. Tai yra didžiausios vertės NT sandoris Lietuvoje šiais metais.

NT agentūros „Ober-Haus“ atstovė Indrė Jancaitė Delfi nurodė, kad šis pardavimo sandoris yra rekordinis. „Šis būstas tikrai gali pretenduoti į pačių brangiausių asmeninio naudojimo reikmėms parduotų namų Lietuvos istorijoje“, – teigė I. Jancaitė.

Delfi išsiaiškino, kas nupirko šią prabangią rezidenciją ir kiek tiksliai už ją buvo sumokėta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)