Turbūt ne viena moteris galėtų pasakyti, kad per savo gyvenimą sutiko ne vieną ir ne du mergišius. Šie vyrai turi daugiau drąsos užkalbinti, gali sužavėti savo neišsenkančia charizma, pasižymi ir geresne iškalba. Ne visos sugeba tam atsispirti, o kai kurios už tokių ir išteka, nors ir įtaria, kad tokį skirtingų sijonų sekėją gal sustabdys tik senatvė. Tačiau kokių pasekmių gali sulaukti svetimautojas?

Vyrai turi sekso seansų limitą

Urologas B. Dainys juokauja, kad jeigu vyras turi ir žmoną, ir kelias meilužes, ir visos moterys patenkintos, vadinasi, ir jam gerai. Žinoma, sako jis, iš moralinės pusės tai nėra gerai.

„Tačiau reikia skirti du dalykus – sveikatą ir moralę. Taigi, iš moralinės pusės galbūt ir negerai, bet jau tūkstančius metų taip buvo ir, deja, taip yra. Reikia pažymėti, kad 70-ies metų moterų Lietuvoje yra dvigubai daugiau negu vyrų, gal ir dėl to vyrai kartais turi ką nors iš šalies. Jeigu fiziškai vyras yra stiprus, tvirtas ir visos moterys patenkintos, tuomet jie taip visi ir gyvena.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)