„Šiandien abu politikai pateikė prašymus laikinai stabdyti jų narystę partijoje. Abu kolegos apgailestauja, kad nepakankamai įvertino aplinkybes, ir nepagalvojo, jog visuomenei ir rinkėjams gali kilti regimybė dėl jų naudotų tarybos nario išmokų panaudojimo skaidrumo.

Aš savo ruožtu atsiprašau dėl tokios situacijos, kad nebuvo laiku užkardintos abejonės politikų sąžiningumu“, - teigia LVŽS Ukmergės rajono skyriaus pirmininkas, Seimo narys Juozas Varžgalys.

„LVŽS yra nuosekli ir laikosi pozicijos, jog partijos nariai, dėl kurių veiksmų visuomenėje kyla abejonių jų veiklos skaidrumu, turėtų patys laikinai stabdyti narystę partijoje – iki jų veiklą įvertins atitinkamos valstybinės institucijos.

Priešingu atveju, partija kiekvienu atveju yra pasirengusi reaguoti ir priimti sprendimus pati“, - sako LVŽS darbo grupės dėl savivaldybių tarybų narių gautų išmokų panaudojimo skaidrumo vadovė, Seimo narė Guoda Burokienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)