S. Lipskienė feisbuke kreipėsi į Rūdiškių gyventojus.

„Kreipiuosi į Jus prašydama pagalbos, kuri reikalinga mano šeimai. Prašau visų, kurie matė, girdėjo ar kuriems kitaip tapo žinomos 2023 m. lapkričio 10 d. eismo įvykio, kurio metu žuvo mano vyras Saulius Lipskis, aplinkybės.

Kiek žinome ir matėme iš nuotraukų, buvo žmonių, kurie iš karto po eismo įvykio fotografavo, galbūt, net ir filmavo įvykio vietą. Todėl man, taip pat be tėvelio likusiems mano vaikams, būtų be galo naudinga bet kokia informacija, bet kokie kiti duomenys – nuotraukos, vaizdo medžiaga, kiti duomenys apie betarpiškai eismo įvykį mačiusius žmones ir pan.

Visa tai leistų kuo greičiau ir objektyviau nustatyti visas šio nelaimingo įvykio aplinkybes“, – dėstė pilietė.

„Jei turite šią ar kitą informaciją, o galbūt žinote šios informacijos šaltinius, labai prašome Jūsų atsiųsti ją man. Likčiau amžinai dėkinga. Ir pažadu, Jums pageidaujant, išlaikysiu Jūsų anonimiškumą“, – patikino S. Lipskienė.

Su ja galima susisiekti telefonu: +370 614 11103.

Policijos duomenimis, avarija Trakų rajone, Rūdiškėse, lapkričio 10 dieną įvyko 7 val. 18 min. Ismonių g. ir Statybininkų g. sankryžoje susidūrė BMW X5 automobilis ir mikroautobusas „VW Caravelle“. Po susidūrimo BMW dar nuvažiavo nuo kelio ir rėžėsi į namą.

Apie nelaimę pranešė šio namo gyventojas.

Pirminiais duomenimis, BMW nesustojo prie STOP ženklo ir nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio VW.

BMW viduje sėdėjo 4 nepilnamečiai, du iš jų gimę 2008 m., kiti du – 2009 m. Visi jie išvežti į ligoninę, kas sėdėjo prie vairo, aiškinamasi.

Šalia VW atvykę gelbėtojai rado negyvą žmogų, jis per susidūrimą iškrito iš transporto priemonės ir žuvo vietoje. Žuvusysis – Trakų policijos vyriausiasis tyrėjas, turintis ilgametį darbo stažą.

Kitiems mikroautobusu važiavusiems žmonėms ugniagesiai padėjo išlipi ir palydėjo pas medikus. Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)