Į Delfi besikreipę žmonės įtaria, kad sunkioji technika šalia Aigėlų šventvietės neteisėtai bandė atlikti statybos darbus.

„Darbininkai apie projektus ir leidimus nieko nežino, tiesiog liepė gręžt ir gręžia“, - Delfi žurnalistui dėstė pasipiktinęs gyventojas.

Ežero pakrantė niokoti pradėta dar prieš Naujuosius. Tąkart atvykę inspektoriai sustabdė darbus, tačiau kitą dieną atvykę užfiksavo, kad jie vyksta toliau. Darbai buvo sustabdyti vėl ir tuomet sklype įsivyravo ramybė. Tačiau šią savaitę ežero pakrantėje vėl pasirodė sunkioji technika. Inspektoriams ir vėl teko imtis darbo.

Pasirodo, kad sklypas priklauso verslininkei, kuri už pažeidimus ežero pakrantėje jau sulaukė baudų. Vien aplinkosaugininkų paskaičiuota žala siekia daugiau nei 15 tūkst. eurų.

Tačiau tuo nemalonumai verslininkei nesibaigia. Ikiteisminį tyrimą pradėjo ir Prokuratūra.

Su Delfi bendravę žmonės nesupranta, kaip ežero pakrantėje gali būti padaryta tiek daug grubių pažeidimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)