Delfi kalbinto apžvalgininko nuomone, bendrai šalies vadovo metinę kalbą, o ir šią kalbos dalį, reikėtų vertinti prezidentinės kampanijos kontekste. Anot jo, G. Nausėda tikslingai neįvardijo, ką laiko šeima, ir, bent jau pasisakymo pradžioje, apie šeimą kalbėjo abstrakčiai. Tai, apžvalgininko teigimu, turėtų atliepti jo rinkėjų nuotaikas, o ir per daug nesuerzinti oponentų.

Prezidentas G. Nausėda, užsimindamas apie demografinius iššūkius, savo metinėje kalboje taip pat pasiūlė pamąstyti apie naują tikslą Lietuvai – tapti draugiškiausia Europos Sąjungos valstybe šeimoms ir pasirūpinti šeimomis su vaikais.

Į praėjusius prezidento rinkimus G. Nausėda žengė su „Gerovės valstybės“ idėja, kuri, pašnekovo teigimu, buvo ir liko abstrakti. Tokia pati, anot jo, galėtų būti ir idėja apie valstybę, draugiškiausią šeimoms. Su ja G. Nausėda esą taip pat galėtų žengti į rinkimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)