Paryžiaus Dievo Motinos katedroje antradienį priešais altorių nusišovęs D. Venerris taip išreiškė savo protestą prieš vienalyčių asmenų santuokas ir tradicinių vertybių niekinimą.

„Lietuviai gerai suvokia šio šviesuolio auką: mūsų tautos istorijoje buvo daugybė didvyrių, paaukojusių savo gyvybes dėl tikrųjų bendražmogiškųjų vertybių ir išlikusių tautos atmintyje amžiams. Todėl šviesios atminties D. Venerrio auka Paryžiaus Dievo Motinos katedroje sukrėtė ir mus, kurie šią sunkią akimirką gedi kartu su visa prancūzų tauta", - rašoma laiške.

D. Venerris savo priešmirtiniame laiške teigia tokią kraštutinę protesto formą pasirinkęs dėl to, kad paprastas tiesos žodis jau nieko nereiškia, o tradicinės protesto formos - piketai, masinės demonstracijos nebeveiksmingos, nes valdžią uzurpavę tradicinių vertybių niekintojai tiesiog užsikemša ausis savo pačių sukurptais absurdiškais ir žmonijos prigimčiai prieštaraujančiais įstatymais.

„D. Venerris tikėjosi, jog europietiškoji civilizacija dar pajėgi išgirsti sveiko proto balsą ir nepasuks susinaikinimo keliu. Tačiau ši iškilaus prancūzų tautos šviesuolio auka kaip tik kuo aiškiausiai parodo, kas laukia Europos, jeigu ji ir toliau seks globalistinių sodomitų visiems mums nubrėžtu keliu. Šis kelias veda į nesutaikomus konfliktus ir civilizacijos sunaikinimą. Nesutikdami su Dominiko Venerio neviltimi, mes visa širdimi palaikome jo idėją - neleisti supūti mūsų sąmonei", - pažymi tautininkai.

Pagalbos telefonai:

Psichologinės pagalbos tarnybaTelefono numerisDarbo laikas
Jaunimo linija
Budi savanoriai konsultantai
8 800 28888 I-VII
visą parą
Vaikų linija
Budi savanoriai konsultantai, profesionalai
116 111 I-VII
11:00 - 21:00
Linija Doverija (parama teikiama rusų kalba)
Budi savanoriai konsultantai. Pagalba skirta paaugliams ir jaunimui.
8 800 77277 I-V
16.00 - 20.00
Pagalbos moterims linija
Budi profesionalai, savanoriai konsultantai
8 800 66366 I-VII
10:00 - 21:00
Vilties linija
Budi profesionalai, savanoriai konsultantai
116 123 I-VII
visą parą

800-ąją paslauga apmoka
iš Valstybės biudžeto lėšų.

Emocinė parama internetu

„Vaikų linija“Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.vaikulinija.ltAtsako per dvi dienas
„Jaunimo linija“Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.jaunimolinija.lt/internetasAtsako per dvi dienas
„Vilties linija“Rašyti svetainėje: http://paklausk.kpsc.lt/contact.php arba vilties.linija@gmail.comAtsako per tris darbo dienas
„Pagalbos moterims linija“Rašyti el. paštu: pagalba@moteriai.ltAtsako per tris dienas

Visa papildoma informacija – puslapyje www.klausau.lt