„Noriu padaryti, kad Lietuva būtų bent minimaliai teisinė, protinga ir nedurninama valstybė. O dabar kažkoks nupiepęs suskis teisėjas gali durninti Lietuvą ir skelbti akivaizdžias kvailystes Lietuvos Respublikos vardu“, – ko siekia siuntinėdamas užgaulius raštus paaiškino Kęstutis Kiltinavičius.

58-erių metų tauragiškis skriaudą, dėl kurios ir prasidėjo visa jo kova, patyrė 2011-ųjų metų sausį, kai buvo nubaustas už Kelių eismo taisyklių pažeidimą. Jis kirto geležinkelio pervažą degant raudonam šviesoforo signalui, už tai gavo 350 litų baudą ir 2 mėnesiams neteko vairuotojo pažymėjimo.

Vyras piktinosi, nes pervažą kirto, kai traukinys jau buvo pravažiavęs, todėl teismuose bandė įrodinėti, kad niekam grėsmės nesukėlė ir policija jį nubaudė nepagrįstai, bet jo argumentai liko neišgirsti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)