Didįjį metų lūžio tašką, Didžiąją šventę vis labiau pasiglemžia buitinės smulkmenos, užgožiančios esmę. Svarbu, kad šv. Kalėdos netaptų proga nusipirkti skalbyklę, o būtų šeimos šventė, kurios metu visi galėtų susitikti, prisiminti, pajuokauti. Kad Kūčios būtų gera proga apmąstyti, kokie buvome praėjusiais metais ir ką galėtumėm padaryti, kad kitąmet būtumėm nors trupinėlį geresni.

Ir labai svarbu, kad ta trapi Kūčių vakaro dvasia taip greitai neišsivadėtų. Kad nuaidėjus šv.Kalėdų varpams, išpakavus visas dovanas, nurengus eglutę ir žaisliukus padėjus į dėžę iki kitų metų, viduje liktų kažkas ypatingo - kalėdinio pažado aidas. Kai sąžiningai prisipažinome sau padarę ne viską, ką galėjome, kai žadėjome būti geresni, švelnesni.

Mieli ir ištikimi DELFI skaitytojai, sveikiname Jus su šv. Kalėdomis, linkime gražios ir turtingos šventės, puikių metų. Telydi Jus šv. Kalėdų džiaugsmas! Ateinančiais metais būkime visi kilnesni, dosnesni – užjauskime labiau kenčiančius ir mažiau turinčius. Būkime atlaidesni kitų nuomonei ir – svarbiausia – pasitikėkime vieni kitais.

Visada Jūsų

DELFI

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją