„Tegul Velykų rytas kiekvienam tampa įkvėpimo, naujos vilties ir stiprybės simboliu. Iš bundančios gamtos, paukščių čiulbėjimo ir saulės spindesio pasisemkime meilės, džiaugsmo, optimizmo“, - sakoma šalies vadovės D. Grybauskaitės sveikinime.

D.Grybauskiatė linki, kad nubudusiais geriausiais jausmais dalytumėmės su artimiausiais žmonėmis. „Visiems linkiu pavasarinės gaivos ir linksmų šventų Velykų!“, - sako prezidentė.

I.Degutienė: daugiau pasitikėjimo ir dermės, prasmės ir išminties

Seimo pirmininkė I. Degutienė Šventų Velykų proga linki daugiau pasitikėjimo ir dermės, prasmės ir išminties.

Irena Degutienė
„Gražu ir simboliška, kad šioje šventėje jungiasi gamtiškasis nubudimas ir krikščioniškoji tradicija, tuo visiems dar kartą parodydami ir patvirtindami: gyvenime daugiau harmonijos, dermės ir išminties, nei prieštaros ir nesupratimo. Tikiu, kad taip yra ne tik gamtoje ir istorijoje, bet ir žmonėse, jų mintyse ir sielose: daugiau mus jungiančių, nei skiriančių dalykų, daugiau pasitikėjimo, prasmės ir išminties“, – sako I. Degutienė.

Seimo pirmininkė linki, kad būtent tai iš giliausių sielų kampelių iškiltų į žodžius ir darbus, į žvilgsnius ir kasdienį bendravimą.

„Kad svarbiausiais visų mūsų gyvenimus liudijančiais ženklais taptų tikėjimas, meilė ir viltis – tiek krikščioniškąja, tiek šilta ir atvira bendražmogiškąja prasme, kad dvasiškai kiltume patys ir kiltų mūsų Lietuva“, – teigia I. Degutienė.

A.Kubilius linki prisikėlimo malonės

Premjeras A. Kubilius sveikinimą pradeda prisimindamas didį Lietuvos poetą Joną Mačiulį-Maironį, kurio gyvenimo sukaktis šiais metais minime. Pasak A. Kubiliaus, Maironis žadino mūsų tautą dvasiniam ir tautiniam atgimimui, o šio atgimimo kelrodė žvaigždė – Dievo tikėjimas ir tėvynės meilė.

„Didinga Kristaus prisikėlimo šventė tesustiprins šias didžiąsias vertybes, teįkvėps naujų jėgų
Andrius Kubilius
šiandienos iššūkius paversti džiugia tėvynės ateitimi. Telydi Jus, Jūsų šeimas bei artimuosius gerumas, santarvė ir viltis. Ir tegul kiekvienus namus aplanko prisikėlimo malonė“, - sakoma premjero sveikinime.