Pasak jo, tą sakyti leidžia tai, kad naujuoju užsienio reikalų viceministru taps premjerės patarėju dirbantis Jonas Survila.

„Pono Survilos tapimas viceministru parodo, kad toje ministerijoje yra didžiulė bėda, nes tai yra konservatorių partijos pilkasis kardinolas, strategas, kuris metamas į tokį frontą. Matyt, į vieną silpniausių grandžių gelbėti partijos pirmininko“, – „Žinių radijui“ sakė S. Skvernelis.

Visgi, anot jo, įvykę pokyčiai ministro komandoje esminės įtakos valdančiųjų darbui neturės.

„Pagrindiniai atlikėjai šiame orkestre yra ministrai, o dėl ministrų mes matome, kad kas beįvyktų, jokių pokyčių nėra“, – sakė S. Skvernelis, ne kartą anksčiau raginęs premjerę atnaujinti Ministrų Kabinetą.

„(Vyriausybėje – ELTA) olimpinė ramybė, vasaros tyla, viskas puikiai sekasi“, – ironizavo Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ pirmininkas.

Praėjusią savaitę Užsienio reikalų ministerija pranešė, kad nuo rudens prie G. Landsbergio politinės komandos jungiasi viceministrai J. Survila ir Jovita Neliupšienė bei ministro atstovė spaudai Paulina Levickytė. Taip pat, kad darbą pradės Užsienio reikalų ministerijos politikos direktorė Inga Stanytė-Toločkienė.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)