Balandžio 17–19 dienomis Pietų Korėjos sostinėje Seule numatyti Lietuvos susisiekimo ministro susitikimai su Pietų Korėjos žemės, infrastruktūros ir transporto ministru Hee-ryong Won, vandenynų ir žuvininkystės ministru Seung-hwan Cho, mokslo, informacinių ir komunikacijos technologijų viceministru Yun Kyu Park, Korėjos tarptautinės ekspeditorių asociacijos KIFFA, „Posco Inc.“, „SK Telecom“ ir kitų įmonių vadovais, Korėjos tarptautinės ekonominės politikos (KIEP) bei Mokslo ir technologijų (KAIST) institutų atstovais.

Ministras M. Skuodis kartu su Klaipėdos uosto vadovu Algiu Lataku ir Lietuvos verslo atstovais balandžio 20–21 dienomis taip pat planuoja apsilankyti didžiausiuose Pietų Korėjos jūrų uostuose Busane ir Incheone, susitikti su šių uostų vadovybe. Siekiant sustiprinti šalių ryšius ir dalijimąsi informacija apie uostų ir laivybos projektus, bus pasirašomas Klaipėdos ir Incheono jūrų uostų susitarimo memorandumas.

Vizito metu ministras taip pat susitiks su Busano miesto meru Park Heong-joon, Busano prekybos ir pramonės rūmų atstovais, Incheono laisvosios ekonominės zonos vadovais.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją