Pats Ignas Jomantas, atvirai kalbantis apie asmeninį gyvenimą, verslo klausimais nebuvo toks kalbus. Jis prisistato kaip „Ajus Group“ holdingo (kontroliuojančiosios bendrovės) įkūrėjas, bet paklaustas, kokios įmonės šią bendrovę sudaro, atsakė, kad tai – konfidenciali asmeninė informacija.

„Tikrai nesakysiu“, – nusijuokė I. Jomantas, paklaustas, kokių įmonių jis yra akcininkas arba direktorius. Tai, pasak jo, taip pat konfidencialu.

Pastebėjus, kad, Registrų centro duomenimis, Lietuvoje skandalingasis milijonierius išvis nėra jokios įmonės akcininkas, I. Jomantas bandė to nesureikšminti.

„Yra užsienis, yra valdymas per kompanijas, yra miestų, kuriuose nereikia mokėti mokesčių, nulinis pelno mokestis. Šiandien Lietuvoje akcijas, pelnus laiko tik 90-ųjų kirpimo žmonės. Kas yra modernesni, protingesni, daro verslą Dubajuje, kituose miestuose, teisingai?“

Šiandien vyras kratosi atsakomybės ir dėl stringančių projektų, butus jis jau pardavė, o darbų laiku nevykdantis ir dabar jau bankrutuojantis rangovas su juo esą neturi nieko bendro. Tačiau Delfi surinkti duomenys rodo ką kitą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)