13 metų mokytojo stažą turintis inžinierius įsidarbino savivaldybės Statybos skyriaus vyresniuoju specialistu - analizuos savivaldybės pastatų renovacijos, remonto, rekonstrukcijos klausimus, rūpinsis sutarčių pasirašymu, sudarinės statybos darbų sąmatas.

Spalį 35-ąjį gimtadienį švęsiantis politikas pakeitė iki šiol minėtas pareigas ėjusį Antaną Liekį, kuris išvyko dirbti į užsienį.

Kaip DELFI informavo Tauragės rajono mero patarėja Asta Levickaitė, Vilniaus Gedimino technikos universitetą baigęs S.Oželis savivaldybės administracijoje dirba pagal darbo sutartį. Jis nėra valstybės tarnautojas, todėl į pareigas priimtas ne konkurso būdu.

DELFI primena, kad Lietuvos laisvės sąjungai priklausantis S.Oželis išgarsėjo radikaliais savo pareiškimais ir veiksmais. S.Oželis praėjusią vasarą paskelbė, kad iš kariškių nusipirko sprogmenų ir ruošiasi sprogdinti Dauglaukio kultūros namų griuvėsius.

Jis buvo paskelbęs net dieną ir laiką, kada įvyks sprogimas, tačiau prie kultūros rūmų žadėtu metu nepasirodė. Tauragės rajono apylinkės prokuratūra dėl šio fakto baudžiąmąją bylą nutraukė.

Savo sprendimą prokuroras motyvavo tuo, kad S.Oželio veiksmuose nebuvo įžvelgta nusikalstamos veikos požymių.

Pernai už bandymą blokuoti Tilžės plentą ties tiltu per Jūros upę teismas S.Oželiui skyrė baudą. radikalą nubaudė pinigine bauda. Prieš du metus teismas radikalą nubaudė už viešoje vietoje sudegintą Izraelio vėliavos imitaciją. Kadangi per šią ceremoniją trankiai grojo nacių maršas, S.Oželiui bauda buvo skirta už viešosios tvarkos trikdymą.

Dar anksčiau per televiziją radikalas grasino šturmu paimti Prezidentūrą.