Šiandien 44 metų R. Raulyno sąžinę slegia dar vienas nužudymas, kurį jis įvykdė kalėdamas Marijampolėje – konflikto metu peiliu mirtinai sužalojo visą Švediją savo įvykdytu nusikaltimu, kai dėl seksualinių motyvų itin žiauriai nužudė septyniolikmetę merginą, pašiurpinusį 42 metų Nerijų Bilevičių. Jam, kaip ir R. Raulynui, teismas buvo skyręs griežčiausią laisvės atėmimo bausmę.

Šiuo metu teisiamas R. Raulynas ryžosi atskleisti, kodėl kalėjime griebėsi peilio ir juo ne kartą dūrė N. Bilevičiui – šiuo metu Pravieniškėse įkalintas žudikas teigia, kad šio nusikaltimo buvo galima išvengti, kalėjimo pareigūnai tam galėjo užkirsti kelią, bet nieko nepadarė: „Susimaišė baimė, įniršis, įtarumas ir pyktis. Jaučiausi siaubingai. Jaučiausi pažeidžiamas. Aš jaučiausi pavargęs nuo įžeidinėjimų, grasinimų, apkalbų ir nebepajėgiau ilgiau kentėti ir taikstytis su situacija.“

Po N. Bilevičiaus nužudymo paaiškėjo skandalingos ir iki šiol teisėsaugos pareigūnų nutylėtos aplinkybės – šioje itin skaudžioje istorijoje kone pagrindiniu liudytoju yra dėl 16 žmonių nužudymo taip pat griežčiausia bausme nuteistas Klaipėdos mafijos bosu laikomas 65 metų S. Gaidjurgis. Jis ne tik liudytojas – šaltakraujiška žmogžudyste kaltinamas R. Raulynas sako, kad šis garsus nusikaltėlis kalėjime gyvena dvigubą gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)