Nuteistoji neslepia, kad visą Lietuvą savo poelgiu šokiravusi vaikžudė kalėjime turi išskirtines sąlygas, dėl to tarp kitų moterų net buvo kilusi pasipiktinimo banga. „Bet tokias nuteistąsias kaip Alma valdžia čia palaiko“, – sakė Karina.

Už grotų pateko dėl daugybės vagysčių iš įvairių parduotuvių – nors dabar antstoliai iš jos bando išieškoti daugiau kaip 50 tūkstančių eurų, tačiau tai, anot Karinos, labai maža palyginus su tuo, kiek ji buvo pavogusi. O vogė, nes reikėjo pinigų narkotikams. Būtent jie sugriovė moters gyvenimą: „Tai, ką „stačiau“ dešimt metų, sugrioviau per pusmetį“.

Apie kalėjimą, kurio sienos slepia daugybę paslapčių, apie praeities klaidas ir viltį pakeisti gyvenimą – Karinos pasakojimas. Tik jos veido nematysite – pokalbio išvakarėse moteris kalėjime buvo sumušta, jos veidas nusėtas kraujosruvomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)