„Manau, kad kolega pats jau savo sprendimus priėmė. Ir vakarykštis sprendimas, kai apsisprendžiama kandidatuoti ir tuo pačiu konkuruoti su buvusiu partijos kolega – man atrodo, (M. Majauskas – ELTA) pats savaime tą sprendimą yra priėmęs. Belieka formalius sprendimus fiksuoti frakcijoje“, – ketvirtadienį „Žinių radijui“ teigė ministrė.

Visgi, ji pabrėžė, kad bendras frakcijos ir partijos darbas yra daug svarbesnis nei kitokia buvusio kolegos laikysena.

„Aš manau, kad bendras darbas, mūsų komandinis darbas yra gerokai svarbesnis negu kad vieno ar kito asmens apsisprendimas daryti sprendimus savarankiškai“, – pažymėjo G. Skaistė.

ELTA primena, kad ketvirtadienį Seimo konservatoriai ketina priimti sprendimą dėl buvusio Biudžeto ir finansų komiteto (BFK) pirmininko šalinimo iš frakcijos.

Antradienį M. Majauskas pareiškė, kad atsistatydina iš komiteto pirmininko pareigų. Tai parlamentaras pranešė po to, kai, valdantiesiems boikotavus slaptą balsavimą, nepavyko nepasitikėjimo procedūra juo kaip BFK pirmininku.

Trečiadienį M. Majauskas pranešė keliantis savo kandidatūrą į Vilniaus merus. Mero posto jis sieks kaip savarankiškas kandidatas, mesdamas iššūkį konservatorių iškeltam kandidatui – Valdui Benkunskui.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją