Įsivyraus nepastovus debesuotumas. Kai kur iš tankesnių debesų iškris trumpas ir nedidelis lietus, didžiausia jo tikimybė ties šiauriniais šalies rajonais. Vėjas bus nestiprus, nepastovios krypties. Temperatūra keisis menkai ir įdienojus termometro stulpeliai rodys 13–17 laipsnių šilumą.

Pirmadienio naktį situacija keisis nežymiai. Vietomis trumpo ir nedidelio lietaus sulauks daugiausia šiauriniai ir centriniai šalies rajonai. Kai kur tvyros rūkas. Vėjas bus silpnas. Temperatūra kris iki 2–7, Kuršių nerijoje bus šilčiau – apie 9 laipsnius šilumos. Ten kur dangus pragiedrės ir vėl žemę balins šalnos ir dirvos paviršiuje vietomis šalnos bus iki 3 laipsnių žemiau nulio.

Pirmadienio dieną ir toliau išliksime ciklono vakarinėje dalyje. Debesų danguje padaugės, o iš jų vietomis sulauksime negausaus lietaus. Vėjas įgaus rytų, pietryčių kryptį, bus nestiprus. Aukščiausia dienos temperatūra sieks 13–17 laipsnių šilumos.

Kitomis savaitės dienomis orai išliks panašūs – dienomis pasirodys trumpo lietaus debesys, o temperatūra keisis nežymiai.