Pirmadienio naktį sustiprės aukštesnio slėgio laukas, todėl debesys prasisklaidys, žymesnio lietaus jau nenumatoma. Vakarų vėjas rims iki 5–10 m/s ir pamažu suksis iš pietvakarių. Paryčiais oras atvės iki 6–11 laipsnių šilumos, prie jūros laikysis 12–14 laipsnių šilumos.

Pirmadienio dieną iš vakarų artės naujas žemesnio slėgio laukas. Dangumi ims plaukti tankesni debesys, daug kur palis, tačiau daugiausia negausiai. Vėjas daugiausia pūs iš pietvakarių, 5–10 m/s greičiu. Įdienojus oras sušils iki 14–19 laipsnių.

Antradienio naktį per šalį slinks šiltasis atmosferos frontas. Bus debesuota su pragiedruliais, vietomis palis. Kai kur trumpam gali susidaryti rūkas. Vėjas suksis iš pietvakarių, pietų, bet žymiau dar nesustiprės, pūs 5–10 m/s greičiu. Temperatūra pažemės iki 9–14, pajūryje 15–16 laipsnių šilumos.

Antradienio dieną pateksime į šiltąją ciklono dalį. Debesuotumas bus nepastovus, trumpai palis tik vietomis. Pietvakarių, pietų vėjas sustiprės iki 8–13 m/sek., kai kur gūsiai sieks 15–17 m/s. Su pietų vėju į šalį trumpam plūstelės šiluma, temperatūra įdienojus šoktelės net iki 20–25 laipsnių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją