„Dėkoju už vienbalsį pritarimą vesti sąrašą į Europos Parlamento rinkimus. (...) Manau, kad mūsų visų misija – užtikrinti, (...) kad visa Lietuva atstovautų kiekvieno žmogaus interesams, kartu užtikrintų, kad Europa neprarastų savo kurso“, – kreipdamasis į bendrapartiečius sakė V. Sinkevičius.

ELTA primena, kad Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ skyriai iškėlė 23 kandidatus dalyvauti Europos Parlamento rinkimuose. Daugiausia balsų skyriai atidavė eurokomisarui Virginijui Sinkevičiui.

Partija praneša, kad kartu su eurokomisaru balsų daugumos sulaukė ir partijos lyderis Saulius Skvernelis bei Lukas Savickas.

Kandidatų sąraše įrašyti ir Seimo nariai Vytautas Bakas, Zigmantas Balčytis, Algirdas Butkevičius, Linas Kukuraitis, Laima Nagienė, Algirdas Stončaitis, Tomas Tomilinas.

Taip pat Vytautas Lamauskas, Toma Karvelytė-Janulionienė, Sigita Lenauskienė, Jonas Mockūnas, Arnoldas Pikžirnis, Fausta Roznytė, Andrius Stasiukynas, Algirdas Stončaitis, Ervinas Šurka, Ritas Vaiginas, Mantas Valukonis, Olga Vėbrienė, Dorita Visalgienė.

Šias kandidatūras „Vardan Lietuvos“ taryba svarsto šeštadienį Kaune. Partijos suvažiavimo metu taip pat planuojama apsvarstyti bendruomenės ilgalaikį veiklos planą bei diskutuoti dėl partijos bendruomenės iškeltų kandidatų Seimo rinkimų vienmandatėse apygardose.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)