„Sutarkime, kad rytoj po posėdžio Vyriausybė viską pristatys, todėl, kad turėjau jau ne vieną tokį epizodą, kai kažkas iš mano pasakymo, jog kažkas įvyks, jeigu bus vienaip ar kitaip, išgirsta tik tą dalį, kad kažkas įvyks, bet neišgirsta dalies apie jeigu. Ir paskui turim tokių įvairių nesusipratimų“, – prieš antradienio Seimo posėdį atsakydama į žurnalistų klausimus, teigė I. Šimonytė.

Ji užsiminė, kad trečiadienio posėdyje Ekonomikos ir inovacijų ministerija gali teikti siūlymus dėl Imuniteto paso įgyvendinimo, tačiau kitais numatomais darbais premjerė nenorėjo dalintis, siekdama išvengti galimų nesusipratimų.

„Darbo vyksta daug vienu metu, ir kai planais pradedi dalintis, tai paskui tuos planus kas nors interpretuoja kaip įvykusius faktus. Po to kažkas penkis mėnesius sako, kad Vyriausybė viską ne taip komunikuoja“, – sakė I. Šimonytė.

ELTA primena, kad balandžio 7d. rytą I. Šimonytės Ministrų Kabineto narė Aušrinė Armonaitė kalbėjo, kad Vyriausybė svarstys visų prekybininkų veiklos atnaujinimo klausimą.

Visgi Vyriausybė praėjusį trečiadienį nusprendė kuriam laikui atidėti prekybos centrų atvėrimą. Ministrė pirmininkė tuomet pabrėžė, kad apie atvėrimą buvo galima svarstyti praeityje, tačiau tuo metu atveriant papildomas veiklas, dar labiau pablogėjusi situacija reikalautų smarkesnių suvaržymų, kurių norima išvengti.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (211)