„Opozicijos toks darbas sakyti, kad tie, kas yra valdžioje, kenkia reputacijai“, – Seime ketvirtadienį žurnalistams sakė I. Šimonytė.

„Mano vertinimu, mes turėtume vertinti konkrečius žmones už nusikaltimą. Taip, partija yra taip pat nubausta kaip juridinis asmuo, bet žmonės, kurie dabar yra ir su kuriais mes dabar dirbame koalicijoje, esantys partijos vadovybėje, su tuo asmeniškai nesusiję“, – sakė politikė.

Ji pakomentavo ir opozicijos pastabas, kad koalicijos sutartyje yra numatyta nulinė tolerancija korupcijai.

„Aš norėčiau, kad opozicija man parodytų konkrečiai, kas koalicijos veikimo metu – nuo tada, kai buvo sudaryta sutartis, keltų abejonių dėl šio punkto veikimo. Aš negirdėjau tokių dalykų.

O tai, kad mes kalbame apie bylą, kuri prasidėjo 2016 metais, su kuria susiję asmenys nebėra susiję nei su Liberalų sąjūdžiu, nei koalicijoje, nei turi įtakos jos sprendimams ar diskusijoms, tai, tiesą sakant, cituoti galima viską, tai gal kažkaip reikėtų žiūrėti į kontekstą“, – kalbėjo Vyriausybės vadovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)