Tiek opozicijos, tiek valdančiųjų konservatorių Seimo nariai posėdžio metu priminė visus skandalus, į kuriuos dirbdamas Trakų savivaldybės administracijos direktoriumi pateko D. Kvedaravičius. Ir jie stebėjosi, kodėl, nepaisant kilusių skandalų, šis asmuo tapo visai Lietuvai svarbaus Trakų istorinio nacionalinio parko direktoriumi.

Komisijos narys ir Seimo pirmininkės pirmasis pavaduotojas, konservatorius Jurgis Razma svarstė, kad kultūros ministras turėtų ieškoti sprendimo, kaip atšaukti D. Kvedaravičių iš pareigų, nes jam neturint aplinkosaugininkų bendruomenės pasitikėjimo bus sunku vadovauti parkui.

Delfi skelbia, į kokias nemalonias istorijas dirbdamas Trakų savivaldybės administracijos direktoriumi pateko naujasis Trakų istorinio nacionalinio parko direktorius D. Kvedaravičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)