VRK duomenys rodo, kad iš anksto aktyviausiai balsuoti rinkosi Stonų (93), Pramonės (84) ir Centro (79) rinkimų apylinkių rinkėjai.

Trečiadienį taip buvo organizuojamas ir balsavimas specialiuosiuose punktuose. Rinkimų komisijų nariai sudarė galimybę balsuoti rinkėjams, esantiems Raseinių – Kėdainių apygardos teritorijoje esančiose sveikatos priežiūros įstaigose, globos namuose, bausmių atlikimo vietose.

Balsuoti iš anksto renkant Seimo narį Raseinių – Kėdainių rinkimų apygardoje dar bus galima ir rugpjūčio 31 d.

Rinkėjai laukiami Raseinių rajono savivaldybės pastate (V. Kudirkos g. 5, Raseiniai) ir Kėdainių rajono savivaldybės pastate (J. Basanavičiaus g. 36, Kėdainiai) nuo 7 val. ryto iki 20 val. vakaro.

Rugsėjo 1–2 dienomis rinkimų komisijų nariai vykdys balsavimą rinkėjų namuose, kur savo pilietinę valią galės išreikšti neįgalieji, neįgaliuosius namuose slaugantys ar juos prižiūrintys asmenys, dėl ligos laikinai nedarbingi žmonės, taip pat – rinkėjai, sulaukę 70 ir daugiau metų.

Rugsėjo 3-oji – pagrindinė Seimo nario rinkimų vienmandatėje Raseinių – Kėdainių apygardoje diena. Rinkėjai vyks balsuoti į rinkimų apylinkes nuo 7 valandos ryto iki 20 valandos vakaro.