Pirmadienį, pirmoje paros pusėje, daugelyje rajonų numatomi nedideli krituliai. Pūs šiaurės rytų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, vyraus debesuotumas. Naktį ir ryte palis, bus apie 6–7 laipsnius šilumos. Dieną oras šils iki 10 laipsnių.

Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, vyraus pragiedruliai. Termometrai fiksuos 4 laipsnius šilumos. Dienos metu išaugs debesuotumas, bus apie 6 laipsnius šilumos. Pajūryje dangumi plauks nedideli debesys. Naktį ir ryte termometrai fiksuos 5, dieną 10 laipsnių šilumos.

Antradienį orai bus apniukę, kritulių tikimybė nedidelė. Pasisuks gūsingas rytų vėjas. Vilniuje ir Kaune, naktį ir ryte vyraus 7 laipsnių temperatūra. Dieną krapnos lietus, bus apie 10 laipsnių šilumos.

Šiauliuose visą parą dangų gaubs debesys. Nakties ir ryto metu bus apie 5, įdienojus apie 8 laipsnius šilumos. Pajūryje, pirmoje paros pusėje, termometrai fiksuos 6 laipsnius šilumos. Dieną oras šils iki 9 laipsnių, saulę dengs debesys.

Trečiadienį danguje ne tik kabos debesys, bet ir bus šlapia. Vyraus rytų krypties vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse didžiąją paros dalį lis. Naktį temperatūra sieks 7, ryte ir dieną 5–6 laipsnius.

Šiauliuose lietus bus menkas, tačiau vyraus gausus debesuotumas. Termometrai fiksuos 6 laipsnius šilumos. Pajūryje protarpiais purkš lietus. Temperatūra svyruos tarp 6–9 laipsnių.

Ketvirtadienį daugelyje rajonų taip pat lynos, pasisuks gūsingas pietvakarių vėjas. Vilniuje ir Kaune, visą parą bus debesuota, vis lynos. Naktį ir ryte bus apie 5–6, dieną apie 7–8 laipsnius šilumos.

Šiauliuose taip pat numatomas nedidelis lietus. Nakties ir ryto metu temperatūra sieks 4–5 laipsnius šilumos. Įdienojus oras šils iki 7 laipsnių. Pajūryje gausiau palis pirmoje paros pusėje. Tuo metu bus apie 8–9 laipsnius šilumos. Dieną pakils smarkus vėjas, debesys šiek tiek prasisklaidys. Temperatūra kils iki 10 laipsnių.

Penktadienį temperatūra bus kiek didesnė, tačiau ją išsklaidys gūsingas vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, temperatūra sieks 10–12 laipsnių. Numatomas nedidelis lietus.

Šiauliuose, naktį ir ryte, termometrai fiksuos 8–9 laipsnius šilumos, vyraus gausus debesuotumas, purkš lietus. Dieną oras šils iki 12 laipsnių. Pajūryje bus apie 12 laipsnių šilumos, smarkus vėjas dangumi gins lietaus debesis.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, savaitgalį vyraus panaši temperatūra, debesys retės, tad ir lietaus tikimybė bus nedidelė.