Pastaruoju metu ji vadovavo Nacionalinio vėžio instituto biobankui.

Anksčiau Medikų sąjūdžio vicepirmininkė Jurgita Sėjonienė buvo išrinkta į Seimą su konservatorių sąrašu.

Lietuvos medikų sąjūdis pernai griežtai kritikavo sveikatos apsaugos ministrą Aurelijų Verygą ir ragino jį atsistatydinti.

Pirmuoju Vyriausybės kanclerio pavaduotoju paskirtas buvęs verslumo skatinimo agentūros „Versli Lietuva“ vadovas Paulius Lukauskas.

Anksčiau P. Lukauskas yra dirbęs derybų konsultantu, vadybininku, visuomeninės organizacijos „Global Lithuanian Leaders“ valdybos nariu. 2019-aisiais jis taip pat dirbo tuomet kandidatės į prezidentus I. Šimonytės štabo vadovu.

I. Šimonytės patarėja užsienio politikos klausimais pradeda dirbti Galina Vaščenkaitė. Pastaruoju metu ji dirbo politikos ir ekonomikos patarėja Norvegijos ambasadoje Vilniuje, yra dirbusi projektų vadove, turi diplomatinio ir žurnalistinio darbo patirties.

Už premjerės ryšius su Seimu bus atsakingas Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos vyriausiasis politikos patarėjas Jonas Survila.

Artimiausiu metu patarėjos kultūros klausimais pareigas pradės eiti Gabrielė Žaidytė. Iki šiol ji dirbo Vilniaus kolegijos Menų ir kūrybinių technologijų fakulteto dėstytoja, yra Lietuvos kultūros tarybos ekspertė.

Gruodį Vyriausybės kanclere paskirta buvusi I. Šimonytės štabo prezidento rinkimuose atstovė Giedrė Balčytytė.