„Šiuo metu didžiausia problema yra ne pinigai, bet Rusijos ekonomikos stabilumas. Egzistuoja daugybė sričių, prekių, kurios Rusijoje nebuvo gaminamos, o tiekiamos iš Vakarų. Jie galvoja, kad šias prekes galima labai nesunkiai pakeisti pagamintomis Rusijoje. Iš karto sakau, kad tai – neįmanoma, išeities iš šios situacijos tiesiog nėra“, – Ukrainos televizijos „Kanal 24“ eteryje kalbėjo M. Feiginas.

Be Vakarų šalių technologijų, ypač lustų, kurių Rusija pati negamino, o importuodavo iš Kinijos bei Taivanio, pradėti supermodernių ginklų kūrimą, o juolab gamybą niekaip nepavyks. Tad panašu, jog teks rinktis antrąjį variantą – pasitenkinti ta ginkluote, kurią Rusija turi dabar.

Apžvelgdamas ateities scenarijus M. Feiginas sako, jog toks pasirinkimas visai realus, tačiau jo kaina būsianti ypač skaudi Kremliaus režimui – Rusija taps nepajėgia kariauti valstybe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)