„Nusivyliau, labai pasikeitė mano požiūris, kaip atrodo Seimo nario darbas ir kas yra svarbiausia. Kai atėjau į Seimą, atrodė, kad svarbiausias dalykas yra teikti įstatymų projektus ir įgyvendinti tuos pažadus, kuriuos esu davęs rinkėjams. Mano atveju tai buvo Civilinės sąjungos įstatymas“, – interviu portalui lrt.lt teigė T. V. Raskevičius.

„Dabar manau, kad vienas iš svarbesnių dalykų Seimo nariui yra apginti tam tikrą pasaulėžiūrą. Šiame darbe yra labai daug instinktyvumo – kažkas atsitinka visuomenėje, tada pradedama šaukti, rėkti be jokios gilesnės analizės“, – kalbėjo jis.

Seimo narys tvirtina, kad nepaisant kylančių iššūkių jis ketina siekti antrosios kadencijos parlamentare. Tai, pasak jo, skatina daryti neištesėti pažadai rinkėjams.

„Man, kaip jaunam žmogui, būti Seimo nariu yra labai sudėtinga. Kaip atvirai homoseksualiam Seimo nariui, taip pat yra labai sudėtinga. Bet esu nusprendęs kandidatuoti dar vienai kadencijai dėl labai paprastos priežasties – aš dar nepadariau to, ką žadėjau“, – pripažino Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininkas.

ELTA primena, kad T. V. Raskevičius 2020 m. Seimo rinkimuose buvo išrinktas į parlamentą pagal Laisvės partijos sąrašą. Šiuo metu politikas vadovauja Seimo Žmogaus teisių komitetui.

Artimiausi Seimo rinkimai vyks 2024 m. spalį.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)