Trečiadienį Kauno apygardos vyriausiasis prokuroras Rimas Bradūnas portalui 15min pakomentavo, kad mėlynė buvo padaryta sulaikymo metu. Nuspręsta šiuo klausimu ikiteisminio tyrimo nepradėti, skelbia portalas 15min.lt.

Aplinkybė dėl mėlynės po įtariamojo akimi paaiškėjo Kauno apylinkės teisme nagrinėjant administracinių pažeidimų bylą, kurioje G. Filipavičius skundė policijos sprendimą už anksčiau įvykdytą pažeidimą, gyventojų ramybės trikdymą jam skirti 80 eurų baudą. Nemaža mėlynė po akimi akivaizdžiai matėsi jam dalyvaujant nuotoliu iš Kauno tardymo izoliatoriaus.

Lietuvos kalėjimų taryba tuomet komentavo, jog tokios būklės suimtasis pas juos buvo atvežtas po įkaitės išlaisvinimu pasibaigusios policijos operacijos, kurioje dalyvavo ir „Aro" rinktinės kovotojai.

„Delfi“ šaltinių duomenimis, dėl sumušimo G. Filipavičius niekam pretenzijų nėra pareiškęs.

„G. Filipavičius tokios būklės į įkalinimo įstaigą pristatytas po sulaikymo. Lietuvos kalėjimų tarnybai nėra žinoma, iš kur hematoma atsirado“, – portalui tv3.lt nurodė Kalėjimų tarnybos atstovė Virginija Vervečkaitė. Pareigūnai portalui taip pat patikslino, kad sužalojimai atsirado iki sulaikymo ar sulaikymo metu. Iš sulaikyto asmens jokių nusiskundimų dėl sužalojimų negauta, nurodė komunikacijos skyrius.

Primename, kad sausį savanoriai ieškojo mergaitės, kuri buvo pagrobta Kaune. Žvalgytos apylinkės, rinkta vaizdinė medžiaga. Mergaitė rasta gyva. Ji buvo gyvenimui pritaikytame garaže kartu su 42-iejų metų G. Filipavičiumi.

Teismas leido G. Filipavičių suimti trims mėnesiams. Įtariamasis teismo sprendimą apskundė, G. Filipavičius prašė jam skirti namų areštą su intensyvia priežiūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)