„Jau dabar virsta į regioninį konfliktą, bet kodėl jūs taip optimistiškai galvojate, kad čia bus tik regioninis konfliktas? Mes matome, kad jei regione ne visai sekasi pasiekti užsibrėžtų tikslų, įjungiamas kitas regionas, bus įjungtas dar vienas regionas. Jei putinoidams nesiseks, tai jie ir įjunginės, jie turi daug galimybių imtis naujų veiksmų. 

Sakome, oi, naujas karas, o iš tikrųjų tai nėra naujas karas, tai tas pats bendras karas, tik nauji frontai atidaromi. Tad vyksta bendras karas, kurio iniciatoriai siekia sunaikinti tą blogąjį gerai gyvenantį pasaulį, tegul laimi gerasis blogai gyvenantis pasaulis. Ir viskas“, – konstatavo laidos pašnekovas.

Neabejojama, jog vienas iš „Hamas“ ir Izraelio karo dirigentų yra Kremlius. Kaip Rusija galėjo daryti įtaką dabar vykstantiems visiems veiksmams?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)