Panašioje situacijoje atsidūrė jauna moteris, kuri labai greitai po tuoktuvių pastebėjo, kad vyro elgesys tapo sunkiai prognozuojamu. 

Susituokė labai jauni

„Su vyru esame kartu jau penkerius metus. Susituokėme jauni, mūsų santykių pradžia buvo tikrai labai graži. Tačiau pastaruoju metu gyvenimas kartu darosi nebepakeliamas. Tiek aš, tiek jis nesame dovanėlės, tačiau mano kantrybės taurė, atrodo, jau perpildyta.

Taip jau atsitiko, kad mano vyras pradėjo vis labiau piktnaudžiauti alkoholiu, o prisigėręs mane įžeidinėja. Turiu pabrėžti, kad toks jo elgesys prasidėjo iškart po vestuvių. <...> Sutarėme jau šimtus kartų, kad negers, kad keis gyvenimo būdą, tačiau pastebiu, kad jo nuotaika dabar visąlaik subjurusi. Mano nuomone, jis labai nori išgerti, todėl ir pasidarė toks priekabus ir viskuo nepatenkintas“, – teigė ji.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)