„Aš tenorėjau iš jos pasijuokti“, – vėliau teisinosi kriminalistų sulaikytas Panevėžyje gyvenantis Egidijus Š.

Bet tai nė kiek nebuvo juokinga policijos pareigūnams, kai jie pagal gautą iškvietimą atvyko į vieną daugiabutį, kuriame buvo rastas 1977 metais gimusios pusnuogės moters kūnas. Pirminės apžiūros metu išorinių smurto žymių nebuvo nustatyta, tačiau moters lytiniuose organuose buvo įkištas litro talpos plastikinis alaus butelis.

Vėliau kruopštų tyrimą atlikę ekspertai nustatė, kad moteris mirė dėl ligos – jai buvo diagnozuotas salpingas ir ooforitas (pratrūkęs abscesas). Ir, ko gero, jai dar būtų buvę galima padėti, jeigu laiku būtų suteikta pagalba – dideliais skausmais pilvo srityje ilgą laiką besiskundusi moteris vengė kreiptis pagalbos į medikus, o ją sukniubusią savo namuose radęs buvęs sugyventinis net nepabandė išsiaiškinti, kas jai nutiko, kodėl ji leisgyvė guli ant grindų.

„Maniau, kad ji girta, nes šalia voliojosi tuščias alaus butelis“, – sakė buvęs moters sugyventinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)