„Sulaikytas šį vakarą, apie 18:30 val. Kauno r. , pristatytas į Kauno tardymo izoliatorių“, – teigiama Lietuvos policijos paskyroje.

Prieš tai A. Kandrotas savo feisbuko paskyroje publikavo kelių minučių vaizdo įrašą, kuriame girdisi vaikų verksmas ir matosi prie A. Kandroto automobilio, kuriame jis sėdi su šeima, priėjęs policijos pareigūnas, teigiantis, kad nori pabendrauti su A. Kandrotu.

„Viskas jums bus paaiškinta“, – teigia pareigūnas, tačiau A. Kandrotas nelipa iš automobilio ir sako, kad jam nereikia nieko aiškinti.

„Namo važiuoju, pasiimu daiktus, viskas“, – su pareigūnu susitarti bando A. Kandrotas.

Vėliau matyti, kad policininkas automobilio duris bando atidaryti jėga.

„Vaikai, vaikai! Vaikai pas mane ar jūs d....ai?“, – policininkui bandant jį pasiekti, šaukia kaunietis.

Vėliau jis kurį laiką dar ginčijosi su policija, kol pareigūnai nusprendė iš mašinos jį ištraukti jėga. Policijai išsivedus A. Kandrotą vaizdo įrašas dar nenutrūksta, jame girdisi, kaip kauniečio žmona ramina vaikus.

Teismas nuteisė kalėti

Pirmadienio rytą Apeliaciniame teisme paskelbta, kad ne kartą anksčiau jau teistas Antanas Kandrotas-Celofanas yra kaltas dėl stambių finansinių aferų, padedant pasisavinti daugiau nei 300 tūkst. eurų. Jo atžvilgiu paskelbti net du nuosprendžiai, vienoje byloje jam paskirtas 1 metų ir 3 mėnesių įkalinimas, kitoje 1 metų ir 10 mėnesių įkalinimas. Teismo sprendimas įsigalioja jo paskelbimo akimirką.

Kaltu A. Kandrotas buvo pripažintas dar 2022 m. gruodį, tačiau sprendimą apskundė, todėl sprendimas neįsiteisėjo. Dabar Lietuvos apeliacinis teismas Celofano skundą atmetė ir paliko galioti jam skirtą 1 metų ir 10 mėnesių įkalinimą.