Išankstiniais policijos duomenimis, vyro kūnas – be išorinių smurto požymių. Vis dėlto, ar gyventojas galėjo nuskęsti, policijos atstovai kol kas neatsako.

„Pirmadienį, apie 22 val. buvo gautas pranešimas, kad Žalgirių kaime, potvynio zonoje, netoli savo gyvenamosios vietos, buvo rastas 53 metų vyras. Dėl kokių priežasčių vyras mirė, aiškinasi ekspertai“, – Eltai teigė Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos poskyrio specialistė Greta Kęsminaitė-Pudžemė.

„Sakyti, kad dėl mirties kaltas tik potvynis, negalime. Ekspertai nustatys tikslią priežastį“, – pridūrė ji.

Praėjusią savaitę Šilutės rajone kilęs potvynis antradienį dar neslūgsta – vandens lygis toliau kyla, tačiau nebe taip sparčiai, kaip praėjusią savaitę, Eltai teigė rajono meras Vytautas Laurinaitis. Pasak jo, apsemtuose gyvenamuosiuose namuose likusiems gyventojams pagalbą teikia seniūnijos, taip pat – Priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba.

Penktadienį visame rajone paskelbta ekstremali situacija.

Situacijos operacijų vadovu paskirtas Šilutės rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos vadovas Darius Endzelis teigė, kad gyventojai yra perspėti apsirūpinti būtiniausiais daiktais. Pasak D. Endzelio, kol as sudėtinga nuspėti, kiek laiko truks ekstremali situacija.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją