Jo teigimu, antroje penktadienio dienos pusėje temperatūra jau gali būti ir dviženklė.

„Penktadienio dieną debesų sumažės ir atsiras daugiau pragiedrulių, žymesnio lietaus nenumatoma. Vėjas pūs iš pietų, sustiprės iki 7–12 m/s.

Aukščiausia temperatūra jau po truputį kils ir antroje dienos pusėje pasieks 8–13 laipsnių šilumos“, – kalbėjo V. Sakalauskas.

Anot sinoptiko, šeštadienio naktį vietomis, o dieną – daug kur, protarpiais palis.

„Nes artės šaltasis atmosferos frontas. Vėjas bus pietryčių, pietų krypties. Naktį temperatūra irgi bus teigiama – 2–7 laipsniai šilumos. O šeštadienio dieną oras spės įšilti iki 9–14 laipsnių šilumos“, – šeštadienio orų prognozę pateikė sinoptikas V. Sakalauskas.

Sekmadienį, anot V. Sakalausko, orai jau pasikeis ir sekmadienio diena jau nebebus tokia šilta.

„Nes praeis šaltasis atmosferos frontas ir atvers kelią jau šaltesniam orui. Daugelyje rajonų numatomi krituliai, tiesa, dar vyraus lietus.

Vėjas naktį pietvakarių, vakarų, dieną – besikeičiančios krypties, 5–10 m/s.

Naktį laikysis 1–6 laipsnių šiluma, bet dieną temperatūra beveik jau nepakils, ji bus tarp 2–7 laipsnių šilumos“, – Delfi sakė sinoptikas V. Sakalauskas.

Pirmadienį orai bus dar truputį šaltesni, anonsavo sinoptikas.

„Naktį temperatūra svyruos apie 0, dieną irgi vos 2–7 laipsniai šilumos. Bet krituliai bus įvairūs: ir sniegas, ir šlapdriba, ir lietus“, – Delfi sakė sinoptikas V. Sakalauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)