Įtariamasis tikino norėjęs pagrobtą mergaitę paleisti

„Mergaitę pagrobiau netyčia, nenorėjau, tiesiog taip gavosi. Ketinau ją paleisti, tačiau buvo didelis žmonių sujudimas, buvo daug streso, laukiau kol viskas aprims“, – taip žurnalistams savo elgesio motyvus pasakojo 9-erių metų mergaitės pagrobimu įtariamas 42 metų Gediminas Filipavičius.

Pats G. Filipavičius tikino tapęs provokacijų auka, esą vieno daugiabučio gyventojai jį terorizavo ir provokavo, skundė institucijoms.

„Mane pastoviai provokavo, bandė erzinti, naudojo visokius žodžius. Žinojau, kad jie nusistatę prieš, net siūlė pinigų, kad to kelio nedaryčiau“, – teisme pasakojo kaunietis.

Mergaitės pagrobimu įtariamas kaunietis „Delfi“ žurnalistui sakė, kad šie konfliktai turėjo įtakos ir nusikaltimui, kuris jam inkriminuojamas.

„Tai prisidėjo prie nervų išsekimo. Jie (vietos gyventojai – red.) provokavo, provokavo, daug nervų ištąsė“, – sakė įtariamasis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)