Prie Žaliųjų ežerų automobiliams skirtos aikštelės - sausakimšos, tad poilsiautojai suka aplink kelis ratus ir galiausiai stato automobilius šalikelėse, kai kurie - net po draudžiamu statyti automobilius ženklu.

Nusimetę drabužius miestiečiai demonstruoja maudymosi kostiumėlių madas, drąsesni šoka į gana šaltą vandenį, o sporto aikštyne verda aktyvus gyvenimas.

„Puiki poilsiui vieta. Nori, gali paplaukioti su valtimis, vandens dviračiais, irklentėmis. Mano vaikams čia labai patinka. Vasaros dienas čia leidžiame nuolat“, – sakė iš Didžiosios Rešės prie Žaliųjų ežerų sekmadienio vidurdienį su šeima poilsiavęs Pavelas.

Tinklinio aikštyne sutikti du kauniečiai - Tomas ir Simas teigė, kad jiems čia patinka poilsiauti dėl sporto aikštyno.

„Mes mėgstame aktyvų poilsį. Gulėti ant smėlio ar žolės ir nieko neveikti - ne mums. Nuostabi saulėta diena. Nori pažaidi tinklinį, nori - pasimaudai ar pasitreniruoji prie skersinio, o galiausiai po maudynių ir sporto išsikepi vištienos šašlyką. Aktyvus ir sportiškas savaitgalis. Pasikrauname energijos ir puikios nuotaikos artėjančiai darbo savaitei", - neslėpę geros nuotaikos kalbėjo sportiški jaunuoliai.

Pagrindiniai maudynių dalyviai - vaikai, o tėveliams, juos prižiūrint, taip pat tenka lipti į gana šaltą vandenį.

„Juk vaikams niekada nebūna šaltas vanduo. Jie plaukioja tol, kol pamėlynuoja lūpos“, – šyptelėjo su dviem mažamečiais vaikais kojas į ežero vandenį įmerkusi vilnietė Simona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)