Keista situacija nutiko vienai moteriai, kuri buvo užsiregistravusi populiarioje pažinčių programėlėje ir pamatė ten jai pažįstamą veidą.

„Buvau vieniša ir ieškojau pažinčių – daug kur buvau susikūrusi anketų, registravausi ir įvairiose pažinčių programėlėse. Viena iš jų – „Tinder“. Mane labai suglumino, kad ten naršydama radau ne tik pažinčių, bet ir pamačiau kelis pažįstamus vyrus.

Net aiktelėjau, kai ten pamačiau savo mylimos giminaitės vyrą. Patyriau šoką, kad jis taip drąsiai, per daug nesislėpdamas ieško meilužių. Sutrikau, nežinojau, kaip reaguoti. Jokių įrodymų nespėjau surinkti, bet paskui laužiau galvą, ar apie tai užsiminti giminatei. Pagalvojau, kad jausčiausi tikra dviveidė, jeigu žinočiau, koks jos vyras iš tikrųjų yra, bet nieko apie tai jai nepasakyčiau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)