Diena bus gana saulėta ir be lietaus. Pūs apysmarkis šiaurės, šiaurės vakarų vėjas. Aukščiausia temperatūra dieną svyruos tarp 18–23 laipsnių šilumos, pietiniame šalies pakraštyje gali būti dar truputį šilčiau, o pajūryje bus vėsiausia – tik apie 17 laipsnių šilumos.

Trečiadienį orų sąlygos mažai keisis. Tiek naktį, tiek dieną išliks mažai debesuota ir sausa. Vėjas naktį vakarinių krypčių, vidutinio stiprumo, dieną vakarų, pietvakarių, sustiprės iki 8–13 m/s. Giedresnė naktis bus vėsi: ore beliks tik 3–8 laipsniai šilumos, o dirvos paviršiuje kai kur vėl formuosis šalnos iki 0–2 laipsnių šalčio. Dieną oras sušils iki 19–24 laipsnių, tik pajūryje dėl šaltos jūros kaimynystės tebus 16–18 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio naktį lietaus nenumatoma. Pūs lengvas pietvakarių vėjas. Temperatūra bus švelnesnė, apie 6–11 laipsnių šilumos, šalnų tikimybė maža. Ketvirtadienio dieną per šalį slinks atmosferos frontas, todėl padaugės debesų, vietomis trumpai palis. Vėjas pasisuks iš šiaurės vakarų, šiaurės, taps gana stiprus. Temperatūra centriniuose ir pietiniuose rajonuose spės pakilti iki 21–26 laipsnių šilumos, o šalies šiaurė jau pajaus atvėsimą – čia bus tik 17–20 laipsnių šilumos.