A. Valeika pareigas pradėjo eiti šių metų spalio 19 d. Jis tarnyboje koordinuoja Pinigų plovimo prevencijos valdybos, analitikos padalinių veiklą. M. Stravinskas FNTT pavaduotojo pareigas pradėjo eiti lapkričio 8-ąją ir yra atsakingas už ikiteisminio tyrimo kokybę bei kontrolę, taip pat kuruoja FNTT ikiteisminio tyrimo padalinių veiklą.

„Šie žmonės – savo sričių profesionalai, sukaupę ilgametę darbo teisėsaugoje patirtį. Jų žinios ir vizija prisidės prie FNTT stiprinimo bei tobulėjimo“, – pristatydamas savo suformuotą komandą kalbėjo FNTT direktorius Rolandas Kiškis.

Kaip skelbiam tarnyba, iki šiol A. Valeika ketverius metus ėjo Lietuvos kriminalinės policijos biuro viršininko pavaduotojo pareigas, prieš tai trejus metus vadovavo Lietuvos kriminalinės policijos biuro Veiklos koordinavimo ir kontrolės valdybai, Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybai ir kt.

M. Stravinskas penkerius metus ėjo Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojo pareigas, prieš tai patirtį kaupė Lietuvos kriminalinės policijos biure, kur ėjo Veiklos koordinavimo ir kontrolės valdybos patarėjo bei kitas pareigas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją